Cybex 770T traka za trčanje

3,200.00 KM bez PDV-a

Duljina: 2100 mm

Širina 915 mm

Visina: 1500 mm

Težina proizvoda: 220 kg

Maksimalna brzina: 20 km/h

Min./maks. nagib: 0 – 15% (pomaci od 0,1%)

Maksimalna težina korisnika: 180 kg

Unaprijed postavljeni programi: 9

Vrsta konzole: E3 LCD zaslon osjetljiv na dodir.

Nema na stanju

SKU: 50321 Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

IZVANREDNO ISKUSTVO NA TRACI ZA TRČANJE

Ovo nije vaša uobičajena traka za trčanje. Traka za trčanje 770T revolucionarna je mašina koja nudi veću izdržljivost, stabilnost i veću udobnost. Naša kardio oprema serije 700 nudi više opcija za zabavu od bilo koje opreme u našoj povijesti, pružajući vašim članovima iskustva vježbanja koja traže. Izrađena od vrhunskog američkog čelika, traka za trčanje 770T napravljena je da izdrži najzahtjevnija okruženja u teretani i izazovne vježbe.

TEHNOLOGIJA JEDNOSTAVNA ZA KORISNIKE

CybexGO™ On-Demand HDTV je izborna digitalna medijska i fitness platforma dizajnirana da korisnicima pruži poboljšano iskustvo vježbanja, nudeći virtualna okruženja za vježbanje, HDTV uživo, sadržaj na zahtjev i značajke upravljanja imovinom.

Sa zaslonom visoke razlučivosti, dodatni E3 View HD monitor nudi tri različita načina gledanja: Vježbanje, Zabava ili Bijeg. Svaki nudi precizan željeni sadržaj na 15,6” ugrađenom širokom zaslonu visoke razlučivosti.

CardioTouch™ zaslon osjetljiv na dodir nudi jedinstveno središte za naredbe za svaki program vježbanja, omogućujući vašim članovima da jednostavno postave odličan kardio trening.

SMISAO DIZAJN

Traka za trčanje 770T je prva traka za trčanje koja uključuje naše patentirane ARMZ stabilizatore za pružanje dodatne razine sigurnosti i osjećaja samopouzdanja.

U središtu modela 770T nalazi se IS3 inteligentni sustav ovjesa, rezultat opsežnog istraživanja koje je proveo Cybex Research Institute. Paluba modela 770T meka je pri doskoku, čvrsta u sredini i kruta pri odmicanju prstiju kako bi se točno uskladila s mehanikom tijela pri trčanju. Kao rezultat toga, trkači će doživjeti glatku, udobnu vožnju s minimalnim stresom, udarcima i šokovima.

Niska visina podizanja čini je lako dostupnom svim korisnicima trake za trčanje.

Dodatne informacije

Težina254 kg
Dimenzije208 × 86 cm
Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Polovno

Tip opreme

Cardio

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cybex 770T traka za trčanje”