NA AKCIJI!

Diadora traka za trčanje Smart 90

Original price was: 2,136.75 KM.Current price is: 1,709.40 KM. bez PDV-a

Elegantan i originalan dizajn predstavlja Diadora Smart 90 u svim svojim inovacijama i tehnologiji. Opremljen Bluetooth vezom koja komunicira sa vašim mobilnim uređajem za vJežbanje preko aplikacije za fitnes Fitshov, USB utičnicom i integrisanim zvučnicima sa MP3 vezom.

Konzola je prirodno opremljena držačem tableta. Vaša vožnja će biti udobna i funkcionalna zahvaljujući motoru koji dostiže brzinu od 18 km/h, pojasu za trčanje 48k130 cm i potpuno jastučenoj dvospratnoj površini za trčanje. Ovo poslednje se električno naginje do 15%. Pored aplikacije, računar je opremljen sa 39 programa obuke, uključujući ciljne programe i programe za brzinu i nagib. Tu je i test za automatsko izračunavanje mase telesne masti, koristan za praćenje vašeg napretka. Smart 90 se može ponovo zatvoriti za uštedu prostora zahvaljujući olakšanom električnom zatvaranju.

Ova traka za trčanje je pokrivena doživotnom garancijom na okvir, 5 godina na motor i 2 godine na sve ostale komponente.

SKU: 50226 Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Diadora Smart 90 nije traka za trčanje kao ostale: ovde ćete pronaći ne samo odlične funkcije tepiha nove generacije, već i njegovu praktičnu potpunu pouzdanost da ga zaista skladištite u najmanjim prostorima.

Iako se čini manjim od drugih električnih tepiha, opremljen je motorom od 2,25 konjskih snaga i podloženom površinom za trčanje (dvodeck) od 48k130 cm, što ga čini veoma pogodnim i za početnike i za obučenije osobe: dostiže 18 km/h i ima električni nagib od 15% da stimuliše donje mišiće globalno.

 

Motor je posebno pozicioniran ispod police za trčanje kako bi potpuno zatvorio traku za trčanje i postavio je u svaki ugao kuće, čak i ispod kreveta: mala veličina, ali mnogo performansi!

Diadora Smart 90 ima minimalnu i modernu estetiku tako što montira veoma lijepu konzolu sa LCD ekranom sa 4 prozora na kome ćete pronaći sve parametre treninga: vrijeme, razdaljinu, brzinu, nagib, procjenu sagorelih kalorija i puls koji detektuje ručni uređaj. senzori postavljeni na rukohvat. Tasteri za izbor brzine i nagiba takođe se nalaze na konzoli.

Na Diadora Smart 90 možete trenirati sa 39 programa: 36 unapred podešenih programa sa kombinacijom brzine i nagiba i 3 ciljana programa, plus dodatni program za detekciju masne mase, ali to nije sve!

U stvari, preko svoje aplikacije za fitnes (Fitshov, koja se lako preuzima na tabletu ili pametnom telefonu i povezana sa Bluetooth-om), možete se prepustiti raznim virtuelnim stazama, pa čak i slušati svoju omiljenu listu pjesama dok trenirate: postoje integrisani zvučnici i USB ulaz .

Ova električna prostirka ima praktičnu podršku za tablet na konzoli za bolje upravljanje virtuelnim vežbama, slušanje muzike i možda gledanje omiljenih serija.

 

Diadora Smart 90 je odličan izbor za cijelu porodicu i svaki tip doma: to je udoban, praktičan tepih najnovije generacije sa lakim električnim zatvaranjem i integrisanim transportnim točkovima; kvalitet teretane u vašem domu.

 

Težina Volumen: Kurir 82

Brand: Diadora

Veličina trkaće površine: 48 x 130 cm

Veličina trake za trčanje: 45 x 130 cm

Debljina trake za trčanje: 1,6 mm

Snaga motora:  2,25 hp

Puna brzina: 18 km/h

Nagib ravnine trčanja: Električni 15% 12 nivoa nagiba

Veličina LCD: a4 prozora led

Ručna detekcija srca: da

Podrška za tablete: da

Programi obuke: 39

Programi brzine i nagiba: 36

Ciljni programi: 3Aplikacija za fitnes trening DA

Fitshow Bluetooth veza: da

Program za detekciju masne mase: da

Prečice za brzinu na računaru: da

Tasteri za brzo naginjanje na računaru: da

Zvučnici mp3: da

USB utičnica: da

Maksimalna težina korisnika: 120 Kg

Unaprijed sastavljen: da

Sklapanje koje štedi prostor: da

Električno zatvaranje: Da, olakšana struja

Podložena površina za trčanje: Dvospratni jastuk

Transportni točkovi: da

Otvorena veličina: 151 x 72 x 126 cm

Zatvorena veličina: 147 x 72 x 39 cm

Dimenzije pakovanja: 168 x 77 x 32 cm

Bruto težina: 70 Kg

Neto težina: 62 Kg

Evropski sertifikatiCE – RoHS – Direktiva o mašinama EN-957/6

Garancija: Vijek trajanja na okviru, 5 godina na motoru, 2 godine na preostalim dijelovima

Dodatne informacije

Težina62 kg
Dimenzije168 × 77 × 32 cm
Profesionalna ili kućna

Kućna oprema

Model

Diadora

Stanje

Novo

Tip opreme

Cardio