On Sale!

Fassi traka za trčanje F9.5

2,393.16 KM bez PDV-a

Traka za trčanje Fassi F 9.5 je idealan alat za trening kod kuće bez žrtvovanja profesionalnih performansi. Električni nagib ravni trčanja. Bežični prijemnik srca sa monitorom otkucaja srca uključen.

Motor od 3,5 ks. 24 programa brzine i nagiba, 3 ciljana programa, 3 korisnička programa, 2 HRC programa i izračunavanje tjelesne masti.

Jastučići sa 8 dvospratnih elastomera. Opremljen zvučnicima za slušanje muzike i video reprodukcije u RMVB, MOV i AVI formatu. Sklopivi i laki za pomicanje zahvaljujući transportnim kotačima.

Fitshow fitness bluetooth aplikacija uključena.

Ova traka za trčanje je pokrivena doživotnom garancijom na okvir, 10 godina na motor, 2 godine na sve ostale komponente.

2 na stanju

SKU: 5982.90 Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Traka za trčanje Fassi F 7.2 HRC je vježbač koji bi svi željeli imati kod kuće, s obzirom na to da su tehnologija i jednostavnost korištenja, kao i trenutni pozitivni efekti, svi savršeno integrisani, čineći cjelinu koju ljudi zaista cijene. da se održavaju u savršenoj fizičkoj formi.

Fassi traka za trčanje ima veliki LCD ekran sa pozadinskim osvjetljenjem: to će omogućiti onima koji koriste ovu stavku da mogu da prate svoje podatke o treningu bez naprezanja očiju.

Podaci, kao što su pređena udaljenost, potrošene kalorije, vrijeme treninga i odabrani program omogućit će vam da držite svoje fizičko stanje pod kontrolom, nudeći na taj način opšti pregled samog treninga i garanovajući jedinstven nivo profesionalizma i sigurnosti. Šipke na koje stavljate ruke i držite ih ergonomske su, što vam omogućava da izbjegnete žuljeve ili nelagodu koja proizlazi iz držanja koji se izvodi kako biste iskoristili prednost ove trake.
Osim toga, praktični senzori vam omogućavaju da pratite otkucaje srca: na taj način, kada je uloženi napor previše, biće moguće usporiti i spriječiti da srce bude podvrgnuto prevelikom opterećenju tokom treninga.

Bluetooth veza će omogućiti, putem aplikacije na mobilnom uređaju Fassi trake za trčanje, da se izabere program treninga i da se prate podaci snimljeni tokom prethodno završene sesije.

Važno je dodati kako je u konzoli trake za trčanje Fassi F 7.2 HRC moguće pristupiti svakom od različitih programa treninga koji su prisutni u memoriji alata: stoga će biti moguće postaviti standardnu ​​brzinu i normalnu brzinu. nagib kao i povećanje otpora trake za trčanje i samog nagiba. Zahvaljujući praktičnom pojasu za praćenje otkucaja srca biće moguće pratiti otkucaje srca tokom treninga bez hvatanja šipki.

Fassi traka za trčanje je takođe praktična za korištenje: može se sklopiti i pomicati pomoću praktičnih kotača, što će omogućiti da se predmet smjesti u određeni prostor nakon što se ne mora ponovo koristiti.

Zahvaljujući traci za trčanje Fassi F 7.2 HRC moći ćete birati različite vježbe: dnevni trening od oko pola sata, zajedno sa promjenjivom brzinom, nagibom i otporom strunjače, moći će natjerati osobu da smrša u konstantan sve dok se pridržavate pravilne i zdrave prehrane.

Veličina trkaće površine 54 x 143 cm
Veličina trake za trčanje 51 x 143 cm
Debljina pokretne trake 1,8 mm
Snaga motora 3,5 KS
Maksimalna brzina 22km/h
Nagib podloge za trčanje električni 15%
Dimenzije LCD-a LCD sa pozadinskim osvetljenjem 15 x 9 cm
Ručni puls Da
Bežični Heart Receiver Da
Prsni remen Da
Podrška za tablete Da
Programi obuke 37
Programi brzine i nagiba 24
Ciljajte 3 programa
Korisnički programi 3
HRC 2 program
Aplikacija za fitnes trening Da Fitshow
Bluetooth veza Da
Program za sagorevanje masti Da
Prečice za brzinu na računaru Da
Prečice za brzinu na rukohvatu Da
mp3 zvučnici Da
USB utičnica Da
RMVB, MOV, AVI video reprodukcija
Maksimalna težina korisnika 150 kg
Prethodno montiran Da
Sklapanje koje štedi prostor Da
Električno zatvaranje Da
Jastučića za trčanje Da 8 dvospratnih elastomera
Transportni točkovi Da
Dimenzije otvorene 180 x 145 x 87 cm
Dimenzije zatvorenog 120 x 155 x 87 cm
Veličina pakovanja 194 x 90 x 38 cm
Bruto težina 93 kg
Neto težina 81 kg
Evropski sertifikati CE – RoHS – Direktiva o mašinama EN-957/6
Garancija Vijek trajanja na ram, 10 godina na motor, 2 godine na ostale dijelove

Dodatne informacije

Težina 81 kg
Dimenzije 194 × 90 × 38 cm
Model

Fassi

Profesionalna ili kućna

Kućna oprema