LIFE FITNESS ELEVATION ENGAGE 95X – Orbitrek – Elliptical

2,800.00 KM bez PDV-a

Life Fitness Discover SE 95X Elevation Elliptical
Life Fitness Platinum Club Series Elliptical w/Discover SE konzola ima inovativan dizajn i revolucionarni Quiet Drive sistem, oblik i funkcija Life Fitness Platinum Club Series Elliptical w/Discover SE konzole dizajnirani su za zanimljiv trening. Koristeći vrhunsku biomehaniku i prirodno tečno kretanje, cross-trainer nudi trening za cijelo tijelo, dok pruža izuzetno iskustvo vježbanja. Vrhunska biomehanika i prirodno tečno kretanje nude vježbanje cijelog tijela i izuzetno iskustvo vježbanja za korisnike na bilo kojem nivou fitnessa.

SKU: 50128 Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Eliptični cross-trainer Platinum Club serije dostupan je sa Discover™ SE ili SI Tablet konzolom, od kojih oba redefiniraju iskustvo vježbanja kod kuće. Integrirani LCD ekran osjetljiv na dodir sadrži obilje mogućnosti za zabavu, poboljšanu interakciju, internet konekciju i još mnogo toga. Discover Tablet konzole su tehnologija klupskog kvaliteta za dom. Obje konzole su kompatibilne sa Apple uređajima i Android pametnim telefonima. Discover SE konzola ima 16” ekran osetljiv na dodir sa integrisanim TV-om. Discover SI konzola ima 10” ekran osjetljiv na dodir.

Life Fitness Platinum Club Series Elliptical w/Discover SE konzola je fantastična. Čvrst kao kamen. Ima zavareni okvir i konstruisan je kao i profesionalni model, a kretanje je isto. Razlika je u sistemu otpora. Life Fitness modeli u klubu zdravlja stvaraju otpor korištenjem neke vrste električnog generatora koji napaja elektroniku. Otpor na ovom modelu je skoro isti, ali je mnogo tiši. Mašina je vrlo tiha svuda okolo. Ovaj model zahtijeva uključivanje u električnu utičnicu. Senzori otkucaja srca u rukohvatima rade odlično, ali se mogu koristiti i s bežičnim remenom za prsa za HR.
Bluetooth: Bluetooth hardver se isporučuje standardno u svim Discover SE i Discover SI konzolama. Vežbači mogu povezati Bluetooth kompatibilne slušalice i uređaje za otkucaje srca. Vježbači se također mogu prijaviti i sačuvati rezultate vježbanja putem skeniranja QR koda putem LFconnect-a kada proizvod nije povezan s internetom.
Opsežna biomehanička istraživanja stvaraju prirodno kretanje tečnosti koje usko replicira trčanje ili hodanje. To je udoban i efikasan trening za cijelo tijelo koji pomaže korisnicima da postignu svoje fitnes ciljeve. Tehnologija tihe vožnje osigurava opuštajuće okruženje za vježbanje.
Prevelike pedale sa malim razmakom omogućavaju udobnu upotrebu uz minimalno bočno pomeranje kukova, smanjujući naprezanje donjeg dela leđa
Lako dostupna kontrola otpora pogodno prilagođava intenzitet vježbanja
Nizak nivo decibela osigurava tiho okruženje za vježbanje čak i tokom najprometnijih vremena
Lifepulse digitalni senzori otkucaja srca smješteni na ergonomski dizajniranim ručkama
Maksimalna težina korisnika:181 kg
Internet: Preko CAT6 ili CAT5e (preporučuje se zaštićeno); Bežično povezivanje: IEEE 802.11a/b/g/n* (opciono)
Težina: 181kg
Dimenzije: 2240*780*1650mm

Dodatne informacije

Težina181 kg
Dimenzije224 × 78 × 165 cm
Model

Life Fitness

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Polovno

Tip opreme

Cardio