NA AKCIJI!

LuxSpa Jacuzzi Osslo

Original price was: 5,042.74 KM.Current price is: 4,790.60 KM. bez PDV-a

Naš novi OSLO spa ne samo da je zadivljujući, već sadrži najnoviju MSpa tehnologiju. Ovaj prelijepi spa centar u sebi sadrži svu krutost tradicionalnog spa centra, dok ima prepoznatljivu prenosivost MSpa-e i jednostavnost instalacije. Uživajte u više hidromasažnih mlaznica uz našu varijabilnu tehnologiju mjehurića zraka, dok prekrasna svjetlosna traka na daljinsko upravljanje dodaje osjećaj luksuza, stvarajući neusporediv ambijent.

SKU: 50414 Category:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

LuxSpa Jacuzzi OSLO je naš najnoviji model koji oduzima dah, ali koji takođe sadrži najnoviju tehnologiju od MSpa-e. Ovaj prelijepi jacuzzi kombinuje krutost tradicionalnog jacuzzi-ja sa karakterističnom prenosivosti i lakoćom instalacije koju nudi MSpa.

Uživajte u više hidromasažnih mlaznica i našoj promkenljivoj tehnologiji vazdušnih mehurića dok preljepa LED traka koja se kontroliše daljinski upravljačem stvara osjećaj luksuza, stvarajući neuporedivu atmosferu.

Karakteristike:

MSPA APP

Zaboravite na dane kada ste se morali protezati preko svog jacuzzi-ja ili, još gore, morali izaći iz svog opuštajućeg kupanja samo da biste promenili neke postavke. Imajte potpunu kontrolu nad svojim MSpa-jem u svakom trenutku, prstima na dodir. Uživajte u najlakšem radu i upotrebljivosti putem našeg intuitivnog korisničkog interfejsa. Lako primajte savjete, obavještenja i alarmne poruke dok ste u pokretu kako biste uvek bili u toku.

OLED TOUCH SCREEN

Sve vaše kontrolne jedinice za jacuzzi na jednom mjestu! Lako upravljajte svojim jacuzzi-jem sa svog lako upotrebljivog kontrolnog centra. Naša najnovija sve-u-jednoj kontrolnoj kutiji sada ima zaštitnu pokrivku koja štiti od grubih spoljnih elemenata kao što su direktna sunčeva svjetlost i ekstremni vremenski uslovi.

Light up the Night

Unesite svoje iskustvo jacuzzi-ja na sledeći nivo sa prelijepom rasvjetom. Naši osvjetljeni jacuzzi-ji imaju LED svjetlosnu traku na dnu kako bi vaš jacuzzi bio blistav. Providni elementi tkanine omogućavaju da prelijepi obrasci sijaju zaista romantičnu atmosferu u večernjim satima. Prebacujte boje u skladu sa svojim raspoloženjem i uživajte do kasno u noć.

Hydromassage Jets Plus

Uživajte u nevjerovatnim zdravstvenim prednostima hidromasaže za vaše mentalno i fizičko zdravlje. Uživajte u uranjanju u kućnu hidromasažu koja dokazano ublažava bol i napetost mišića, umiruje manje bolove i smanjuje stres i anksioznost.

Kapacitet: 6 osoba

Težina : 120kg

Garancija: 1 godinu

Visina: 65 cm

Širina: 160 cm

Neto težina: 117,5 kg

Punjenje težine: 968 kg

Led svijtela se posebno dokupljuju.

Dodatne informacije

Težina120 kg