Weight vest 10kg -Weight vest 10kg

89.74 KM bez PDV-a

10 na stanju

SKU: 50687 Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Podesiv prsluk sa tegovima, prsluk za trčanje, slobodno podešavanje, može se koristiti za trčanje i teretanu.

Težina: 10 kg

Prsluk je napravljen od prozračnog spoljnog materijala i veoma prozračnog zlatnog pliša, koji je udoban za nošenje. Izdržljiv je, otporan na habanje, upija toplotu i znoj. Osigurava osvježavajući osjećaj tokom kretanja.

Podesiv dizajn: Trening prsluk ima maksimalnu težinu koja se može podešavati do 15 kg. Težina čeličnih pločica može se prilagoditi prema strukturi tijela i kapacitetu opterećenja. Jedan otvor može držati dvije tanke pločice.

Jedinstven dizajn: Prsluk ima dizajn koji obuhvata cijelo telo, rame je prošireno i ojačano, poseduje jednodelni dizajn sa perl pamukom na ramenu. Glavna snaga prsluka je usmjerena na ramena tokom nošenja, što lako riješava problem opterećenja ramena.

Podsticanje vježbanja: Na osnovu kombinacije aerobnih vežbi i vježbi snage, možete sagorjevati više kalorija tokom vježbi kao što su iskoraci, čučnjevi i šetnje.

Odličan dizajn: Prema ergonomskom dizajnu, tanke pločice su bliže tijelu, glatke su i neće izgrebati kožu. Prsluk se može lako rotirati za 360 stepeni bez oštećenja tijela.

 

Materijal: prozračna mrežica + pamučna postava.

Broj džepova: 32 (8 džepova u jednom redu, jedan red naprijed i jedan red pozadi).

 

 

Dodatne informacije

Težina10 kg
Veličina

univerzalna

Materijal

Pamuk

Boja

crna

Težina

10 kg