Hand grip 100lbs

14.91 KM

Kod mnogih vježbi s tegovima, ne možete ih raditi bilo gdje vam odgovara. Morate otići u lokalni fitnes centar kako biste odradili težak trening dizanja. Tako stvari funkcionišu.

Međutim, sjajna stvar kod ovih vježbača za stisak je to što ih možete koristiti gotovo bilo gdje želite – sve dok ih ponesete sa sobom.

To znači da ih možete koristiti dok ste na putu do posla ili možete ubaciti nekoliko ponavljanja tokom dana na svom radnom mjestu. U svakom slučaju, to je dobitna kombinacija.

SKU: 51258 Categories: , Tags: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Vježbači za šake koji vam pomažu da postignete atletski proboj

Za razliku od većine ljudi u teretani, vi cijenite DOBITKE koji dolaze od vježbi za šake. Jer, kao što znate, prava snaga dolazi od treniranja svake grupe mišića u vašem tijelu.

Da to nije slučaj, ne biste čitali ovu stranicu upravo sada. Umjesto toga, radili biste iste stare treninge, bez postizanja ikakvih značajnih poboljšanja.

Srećom, to nije slučaj. Vi želite da razvijete pravu snagu, a Heavy Grips je tu da vam pomogne. Ako ste spremni da poboljšate svoj stisak i ukupnu kondiciju, svidjeće vam se kako vaše ruke izgledaju nakon korišćenja ovih vježbača za snagu stiska.

Dodatne informacije

Tip opreme

Rekviziti

Profesionalna ili kućna

Kućna oprema

Stanje

Novo

Boja

crna

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hand grip 100lbs”