CHIN DIP LEG RISE 5038

1,880.00 KM bez PDV-a

SKU: 50088 Category:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Inovativni fitness proizvod koji će vam pomoći da ojačate gornji dio tijela, leđa i trbušne mišiće. Ovaj multifunkcionalni uređaj omogućava vam da izvodite različite vežbe za toniranje i jačanje različitih mišićnih grupa.

Glavne karakteristike proizvoda Chin Dip Leg Rise 5038 uključuju:

  1. Višenamenski dizajn: Ovaj uređaj kombinuje tri ključne vežbe: činove (chin-ups), potiske (dips) i podizanje nogu (leg raises), omogućavajući vam da radite više različitih vežbi sa samo jednim uređajem.
  2. Jaka i stabilna konstrukcija: Izrađen od izdržljivih materijala, ovaj proizvod je stabilan i izdržljiv, obezbeđujući vam sigurno vežbanje bez bojazni od prevrtanja ili oštećenja.
  3. Ergonomski dizajn: Ručke su obložene mekanom penom kako bi pružile udobno prijanjanje i smanjile pritisak na ruke tokom vežbanja.
  4. Podesiva visina: Možete lako prilagoditi visinu i raspored ručki i traka kako biste se prilagodili svojim potrebama i ciljevima vežbanja.

Chin Dip Leg Rise 5038 je odličan dodatak vašem fitness režimu, omogućavajući vam da radite raznovrsne vežbe za jačanje gornjeg dela tela i trbušnih mišića. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni vežbač, ovaj proizvod vam pruža mogućnost da postignete svoje fitness ciljeve na efikasan i zabavan način.

Dodatne informacije

Težina30 kg