NA AKCIJI!

DHZ Chest Press Y

Original price was: 3,999.00 KM.Current price is: 2,999.00 KM. bez PDV-a

Discovery-R serija grudi koristi pokret konvergiranja naprijed koji efektivno aktivira veliki pectoralis, triceps i prednji deltoid. Pokretne ruke mogu se pomicati samostalno, ne samo da osiguravaju uravnoteženiju vježbu mišića, već i podržavaju korisnika u individualnom treningu.

Dostupno za povrat

Category:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Discovery-R Series Chest Press koristi konvergentni pokret prema naprijed koji učinkovito aktivira veliki grudni mišić, triceps i prednji deltoid. Ruke od mašine mogu se pomicati neovisno, ne samo osiguravajući uravnoteženiju vježbu mišića, već i podržavajući korisnika u individualnom treningu.

 

Nice Grip
● Odličan dizajn ručke pomaže u ravnomjernoj raspodjeli opterećenja, čineći pokret push-pull udobnijim i efikasnijim. Površinska tekstura rukohvata poboljšava prianjanje, sprečava bočno klizanje i označava ispravan položaj ruke.

More Balanced
● Nezavisno kretanje ruku omogućava uravnoteženiji trening mišića i omogućava vježbaču jednostrani trening.

Odlična putanja
● Trajektorija kretanja koja se konvergira naprijed pruža prirodni luk kretanja zajedno sa većim rasponom pokreta, pružajući osjećaj treninga sa slobodnim utezima.

 

Serija Discovery-R dostupna je u novoj boji, koja u kombinaciji sa zaobljenim krakovima korisnicima nudi više opcija za opremu s pločama. Naslijeđujući odličnu biomehaniku Discovery serije i mnoge ergonomski optimizirane detalje, prirodni luk pokreta pruža osjećaj slobodne težine. Visokokvalitetna oprema i pristupačne cijene su oduvijek ono čemu DHZ Fitness teži.

Dodatne informacije

Težina164 kg
Dimenzije150 × 120 × 171 cm
Model

PLATE LOADED

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Strength