NA AKCIJI!

Diadora mašina za veslanje-Phoenix

888.88 KM bez PDV-a

Diadora Phoenix sklopiva mašina za veslanje koja štedi prostor reproducira veslački pokret, kompletnu i efikasnu vježbu koja uključuje donji i gornji mišićno-koštani sistem. Otpor/kočioni sistem je magnetski/zračni mješoviti i napor je podesiv na 10 nivoa.

Kompjuter ima nagibni LCD ekran koji prikazuje vremenske funkcije, prosječno vrijeme na 500 metara, udaljenost, kalorije, broj otkucaja srca, broj udaraca u minuti, ukupan broj zaveslaja u treningu, ukupan broj udaraca od kada ste počeli koristiti spravu za veslanje. .

Sjedište sprava za veslanje Diadora Phoenix opremljeno je valjcima sa kugličnim ležajevima, za nesmetano trčanje duž staze od 118 cm. Prečnik ventilatora je 44 cm, a oslonci za noge su opremljeni remenom za prste.

SKU: 2222.22 Categories: , ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Diadora Phoenix je vrlo posebna sprava za veslanje jer radi sa mješovitim sistemom otpora zraka i magneta što ga čini vrlo inovativnim i profesionalnim, baš kao alat koji možete pronaći u teretani .

Sprava za veslanje je odličan alat za vježbanje svih mišića tijela , a uz miješani otpor zračnog magneta možete odmah osjetiti razliku u naporu i fluidnosti u odnosu na druge modele.

Diadora Phoenix je zaista vrlo udobna s aluminijskom kliznom šinom od 118 cm i stoga je pogodna i za osobe značajnog rasta. Iznad staze nalazimo veoma udobno sjedalo s kugličnim ležajevima kako bi vaš trening bio još bolji .

Aluminijumska staza nije trivijalna stvar jer vam odmah omogućava da uočite veću glatkoću i lakoću kretanja.

Postoje 2 vrlo udobna oslonca za noge sa podesivim remenima kako bi bolje zagrlili stopalo i učinili trening sigurnijim.

Sa Diadorom Phoenixom možete trenirati zaista dobro, ali i na intenzivniji način jer ima ručno podešavanje napora sa 10 nivoa: tako ovu spravu za veslanje čini pogodnom i za početnike i za treniraniju i zahtjevniju osobu.

Počevši od pokreta , ne zaboravite održavati pravilnu kadencu i počnite s kratkim zagrijavanjem kako biste navikli mišiće i zglobove na važna opterećenja.

Pokret mora biti onaj pravog veslanja, dovodeći, sa kružnim dizajnom, šipku do visine trbuha: ovo će stvoriti pravu vuču veslanja kako bi se također naprezala leđna tijela, ruke, jezgro i ramena. kvadricepsa i mišića fleksora.

Kada sjednete, ispred sebe ćete pronaći kompjuter sa velikim ekranom koji ima različite funkcije i na kojem možete očitati različite vrijednosti tokom treninga : vrijeme, prosječno vrijeme na 500 metara, pređena udaljenost, procijenjene potrošene kalorije , veslanje u minuti , ukupni udarci sesije i broj otkucaja srca .

U stvari, računar je opremljen bežičnim HRC prijemnikom koji će vam, upotrebom opcionog pojasa za otkucaje srca (dostupnog na našoj web stranici), omogućiti da precizno vidite svoj puls tokom vježbanja.

Diadora Phoenix će vam pružiti osjećaj da ste u teretani, ali da ostajete u svom domu: u stvari, ne samo da je profesionalna sprava za veslanje, već štedi i prostor jer se može sklopiti okomito i prenositi sa isporučenim udobnim kotačima.

 

Težina Volumen Kurir 48
Brend Diadora
Sistem kočenja / otpora Mješoviti magnetni i vazdušni sistem
Kompjuter LCD ekran 13×6 cm, podesiv nagib
Funkcije računara Vrijeme, prosječno vrijeme 500 metara, udaljenost, kalorije, udarci u minuti, ukupni udarci u sesiji, ukupni udarci, broj otkucaja srca
Sedište mašine za veslanje Valjak sa kugličnim ležajevima
Dužina staze Aluminijum 118 cm
Podešavanje napora Ručno 10 nivoa
Prečnik ventilatora 44 cm
Bežični prijemnik srca da
Prsni remen Opciono
Oslonac za noge Sa trakom za prste
Transportni točkovi da
Noge za nivelisanje baze da
Sklapanje koje štedi prostor da
Maksimalna težina korisnika 130 Kg
Otvorena veličina 211 x 50 x 87 cm
Zatvorena veličina 204 x 50 x 80 cm
Veličina pakovanja 119 x 25 x 80 cm
Bruto težina 37.5
Neto težina 33.1
Evropski sertifikati CE – RoHS – Direktiva o mašinama EN-957/6
Garancija 2 godine

Dodatne informacije

Težina 33 kg
Dimenzije 119 × 25 × 80 cm
Model

Diadora

Profesionalna ili kućna

Kućna oprema

Stanje

Novo