NA AKCIJI!

Escape Gripr

93.00 KM162.50 KM bez PDV-a

GRIPR trenira deep core mišiće, dok treningu dodaje uzbudljiv i nepredvidiv element. Zamahnite, zgrabite, preokrenite i prenesite – GRIPR pruža fantastičnu svestranost u kompaktnom pakovanju.

Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

GRIPR vreća za fitness napravljena je tako da izdrži najteže tretmane korištenjem pijeska od mikro čelika unutar potpuno zatvorene, dvostruko prošivene neoprenske vrećice, tako da čelični pijesak neće curiti. To znači da je savršen za dinamične vježbe i da se može uklopiti u najteže treninge.

GRIPR trening radionica.
Zašto otići na ovu radionicu? GRIPR je jednostavan, ali vrlo efikasan alat za obuku koji može dramatično poboljšati vaš PT i grupni trening. Zabavno je, oprašta i lako se uči tako da će svi klijenti brzo krenuti. Na ovoj radionici ćete otkriti, savladati i moći implementirati razne sjajne GRIPR vježbe, uključujući individualne, partnerske i igre zasnovane na treningu.

Ova radionica je neophodna za razumijevanje svestranosti GRIPR-a, svih njegovih upotreba i zašto bi trebao biti prisutan u vašem klubu zdravlja ili PT sesijama. Završetkom radionice moći ćete održati obuku koja uključuje GRIPR i kako se može koristiti za maksimiziranje rezultata.

Prednosti.
Naučite kako da razvijete i implementirate zabavne, efikasne grupne treninge, koje vam omogućavaju da ostvarite više prihoda tokom svakog sata vašeg rada.
Ostvarite trenutnu interakciju sa klijentima uz naš GRIPR sistem obuke.
Kreirajte inovativne vježbe i vježbe za razvoj ravnoteže, koordinacije i agilnosti klijenata, sve u isto vrijeme.
Unaprijedite svoje znanje o obuci i imate zanimljivije metode za obuku svojih klijenata.
Otkrijte kako GRIPR može proširiti vašu bazu klijenata i maksimizirati potencijal prihoda.
Uspostavite i održavajte zabavno okruženje za obuku koje poboljšava iskustvo vašeg člana.

Dodatne informacije

TežinaN/A
Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Rekviziti

Težina lopte

14kg, 16kg, 18kg, 20kg, 8kg