NA AKCIJI!

Escape lopta za reakciju

Original price was: 34.10 KM.Current price is: 17.05 KM. bez PDV-a

Neka Escape Fitness Reaction Ball gurne vaše reflekse do krajnjih granica. Ova jedinstvena lopta sa više strana dizajnirana je da nepredvidivo odskače, čineći jednostavnu igru hvatanja ozbiljnom vježbom za vašu preciznost, brzinu i vrijeme reakcije.

75 na stanju

SKU: 51007 Categories: , Tag:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Razmišljajte brzo: Dizajnirana da nepredvidivo odskače, reakciona lopta je nemoguće preduhitriti, što vaše vrijeme reakcije čini ključnim dijelom uspjeha. Od suštinskog značaja za one koji moraju da drže na oku loptu u sportovima kao što su bejzbol, košarka i fudbal, vaše reakcije će uskoro dostići nove brzine, a vaša eksplozivna sposobnost za prvi korak će se povećati.
Solo: Reakciona lopta je jednako efikasna kada se koristi sama kao i kada se koristi sa timom, odbijajući je o zid ili pod, povećavajući visinu pada da biste dobili zabavan, ali efikasan trening i tela i uma.
Timski rad: Sjajna timska vježba koja će natjerati sve da nagađaju, nepredvidiva priroda loptica čini sjajan grupni trening koji testira reakciju i brzinu svih uključenih, a istovremeno podiže vaš takmičarski duh.
Oporavak: Sjajan način za olakšanje oporavka, reakciona lopta se ne mora koristiti kao dio intenzivne rutine, već kao spori način da se udovi ponovo pokreću, sa spontanim pokretom koji vas drži na prstima.
Dvostruki izazov: Nema razloga da radite sa samo jednom reakcijskom loptom. Pokušajte baciti dva i pokušati ih obje uhvatiti nakon jednog odbijanja, vaše reakcije će uskoro imati težak novi cilj.
Karakteristike Escape Fitness Reaction lopte
Vrhunski alat za poboljšanje vaših reakcija
Neujednačen dizajn koji će vas zaista držati na nogama
Izdržljiv, napravljen od izdržljive gume sa četiri čvora za dinamično, nepredvidivo odskakanje
Svestran, savršen za poboljšanje koordinacije ruku/oka, vremena reakcije, percepcije dubine i sposobnosti praćenja objekata u pokretu
Specifikacije Escape Fitness Reaction lopte
Materijal: otporna guma
Boja: zelena

Dodatne informacije

Težina0.5 kg
Profesionalna ili kućna

Kućna oprema, Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Rekviziti