NA AKCIJI!

Octane Fitness Pro 3700 Elliptical Orbitrek

2,250.00 KM bez PDV-a

Preferirani model među članovima kluba zdravlja, nevjerovatno popularni Pro3700 eliptični kros trenažer poznat je po tome što pruža treninge s najboljim osjećajem. Savršena preciznom biomehanikom, prirodnim pokretima gornjeg i donjeg dijela tijela, nizom motivirajućih vježbi i mnoštvom promišljenih funkcija udobnosti, ova vrhunska eliptična mašina pokreće sve u vašoj ustanovi da ostanu dosljedni.

Uz Pro3700 eliptical, možete odabrati dužinu koraka koja najbolje odgovara vašim članovima..

3 na stanju

SKU: 50499 Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Real Running Motion
Dizajnirane na osnovu preciznog ljudskog biomehanika, Octane eliptične mašine pružaju izuzetno udobno prirodno kretanje i protok, kako napred tako i nazad, bez opterećenja na zglobove, što je idealno za sve nivoe vežbača.

Pro3700 ima blizak razmak između pedala (samo 1,8″), tako da je vaše tijelo pravilno poravnato od glave do pete, čime se smanjuje pritisak na donji dio leđa. Budući da se tijelo osjeća tako dobro tokom treninga, veća je vjerovatnoća da ćete duže ostati i zadržati vraćam se.

Ergonomija gornjeg dijela tijela
Patentirani, jedinstveni Converging Path i MultiGrip upravljači bolje zahvaćaju gornji dio tijela i udobno pristaju svakom vježbaču.

S MultiGrip upravljačem možete ciljati različite mišiće ruku, grudi i leđa jednostavnom promjenom držanja. MultiGrip upravljač također ima kontaktne senzore otkucaja srca i kontrole vrhova prstiju za jednostavno podešavanje brzine i otpora. A upravljač Converging Path prati prirodnu putanju ruku kada hodate ili trčite.

Workout Boosters
Octane-ov zaštitni znak Workout Boosters, uključujući X-Mode, GluteKicker i ArmBlaster, dodaju unakrsni trening s raznim komandama svakih nekoliko minuta kako bi srce pumpalo i mišići gurali.

To dodaje raznolikost, motivaciju i produktivne intervale. A veći intenzitet dovodi do boljih rezultata i efikasnih, efikasnih treninga koji tjeraju članove da se vraćaju iznova i iznova.

Performanse
Izuzetno izdržljive, prije nego što dođu na pod za fitnes, Octane Fitness eliptičke sprave prolaze sveobuhvatno testiranje kvaliteta i pouzdanosti, tako da klubovi mogu računati na lakoću posjedovanja i nesmetane performanse. Octane također testira svoju opremu u užurbanim zdravstvenim klubovima kako bi osigurao da ona izdrži krajnje habanje, 24/7.

Napravljeni da traju i nadmašuju očekivanja, ove eliptičke staze brzo postaju omiljeni među vašim članovima i vašim menadžerskim timom.

Izgradite bolji trening
Pokrenite motivaciju svojih članova i stvorite veliku žurku na kardio parketu sa Octaneovim ekskluzivnim novim CROSS Circuit-om, koji dodaje nevjerovatnu energiju i interes – zajedno s efikasnošću i rezultatima!

Jedinstveno kombinuje intervale snage i kardio intervala za individualne treninge ili osobne treninge jedan na jedan, male grupe ili sesije u razredu.

CROSS Circuit Pro
Najtopliji trend u klubovima zdravlja širom svijeta. CROSS CiRCUIT Pro komplet sastoji se od dvije PowerBlock bučice, koje se lako podešavaju, integriranog PowerBlock postolja za utege na eliptičnoj i stacionarnoj platformi za stopala na spravi, koja vam omogućava da izvučete noge iz akcije i povremeno naglasite gornji dio tijela. intervalima.

Imate koristi od kompaktnog, praktičnog centra za trening snage i kardio treninga – sve u jednoj mašini tako da maksimizirate kardio prostor sa više opcija za članove.

Uz CROSS CiRCUIT, opcije za vježbanje su beskrajne i ograničene samo kreativnošću vaših ličnih trenera. Pored PowerBlock bučica, dodatni dodaci, kao što su lopta za stabilnost, BOSU Balance Trainer, medicinske lopte, girje i trake za otpor, dodaju raznolikost i izazov. Ne samo da možete menjati vežbe treninga snage, već možete menjati redosled ili naglašavati isključivo gornji ili donji deo tela, kao i menjati vreme kardio intervala i trajanje i broj serija snage.

CROSS CIRCUIT daje energiju vašim vježbama i pruža maksimalan ROI u minimalnom prostoru.
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije proizvoda: 83″D x 32″W x 66″H (D:2108mm, Š:813mm, V:1676mm)
Težina proizvoda: 320 lbs (145 kg)
Maksimalna težina korisnika: 400 lbs (181 kg)
Stanovnici Kalifornije vide Prop 65 UPOZORENJA

Dodatne informacije

Težina145 kg
Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Polovno

Tip opreme

Cardio