Pull UP & Dip Bar

59.74 KM bez PDV-a

SKU: 50383 Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

TEŠKA KONSTRUKCIJA: šipka za podizanje od 1,7 mm zadebljanog rafiniranog teškog čelika i fini premaz u prahu sprječavaju rđu i koroziju.

MULTIFUNKCIONALNA KUĆNA TERETANA :  2 * ručke, 1 * Sidro za vrata. Cijjajte više mišića gornjeg dela tela i jezgra sa zgibovima, sklekovima, savijanjima i trbušnjacima za vješanje, višestruke funkcije zamjenjuju svu ostalu opremu. Sa ovom šipkom za povlačenje, dom i kancelarija postaju vaša teretana i možete da radite vježbe na brz način.

NADOBLJENA DVOSTRUKA SILIKONSKA ZAŠTITA ZA OKVIR VRATA: Trajna upotreba, bolje pristaje i štiti okvir vrata bez tragova. Pored toga, šipka za podizanje brade dolazi sa parom dodatnih delova 4mm silikonski jastučići bez tragova koji se mogu ukloniti.

Dakle, dvostruka silikonska zaštita (dvostruko osiguranje) za vaš okvir vrata je najbolji način.

LAKA ZA UPOTREBU: Prenosivi dizajn za zgibove kod kuće – može se montirati na bilo koja standardna vrata od 24 “do 32”, lako se instalira i instalira. Prenosivi dizajn se lako uklapa na bilo koja standardna vrata i jednostavan je za sklapanje i instalaciju. Šipka za podizanje okvira vrata koristi polugu za držanje na vratima tako da nema šrafova i oštećenja vrata.

SIGURNO & BEZBJEDNO: Jednostavno i lako za instaliranje ili deinstaliranje i skladištenje kada postoji ograničen prostor. Vrata od hromiranog čelika za teške uslove rada povlače šipku i nosači za vrata pružaju odličnu podršku i sigurnost. Prije upotrebe šipke za vježbanje gornjeg dijela tijela povucite ručke da biste bili sigurni da je jedinica bezbjedno postavljena u okvir vrata.

Dodatne informacije

Težina5 kg
Profesionalna ili kućna

Kućna oprema