ReactionX set za trening agilnosti

1,200.00 KM bez PDV-a

SKU: 50376 Category:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

ReactionX je osmišljen kako bi pružio pristupačnu i prenosivu opciju treninga za sportiste svih uzrasta i popravio agilnost.

ReactionX se takođe može koristiti kao dio programa rehabilitacije kako bi se povratila puna fizička sprema.

 

Iako postoje slični proizvodi na tržištu, ReactionX je pogodan za sve uzraste i sportove, te pruža najrealističniji trening aktiviranjem svetla pomoću senzora kontakta ili pokreta.

Drugi proizvodi nemaju mogućnost detekcije pokreta, pa korisnici, kada ih postave na pod, moraju aktivirati svijetlo koristeći nepravilan položaj tela i neprikladne pokrete koji nisu specifični za određeni sport.

Zašto koristiti ReactionX?

Trening brzine i agilnosti treba započeti u ranom uzrastu kako bi se ove vještine razvile ranije i stvorio vještiji sportista.

Posebno kada mladi sportisti odrastaju, trebali bi razvijati svoje motoričke vještine kako bi poboljšali koordinaciju i razvili propriocepciju. Dobra propriocepcija ne samo da poboljšava brzinu i pokrete, dajući prednost u odnosu na protivnike, već i smanjuje šanse za povredu. ReactionX se takođe može koristiti kao dio programa rehabilitacije kako bi se povratila puna fizička sprema.

ReactionX je lagani i jednostavni sistem za trening, idealan za poboljšanje vizuelne obrade u kombinaciji s pravilnom atletskom reakcijom.

Naši trening svijetla su prenosiva i mogu se postaviti u bilo kojoj konfiguraciji. Postavite ih na travnjak, zid, stazu, na različitim visinama; mogućnosti su beskrajne. Koristite ih za višesmjerni ili linearni trening. Programirajte brzinu i boju svijetala kako biste varirali izazov. Bez obzira na vaš sport, ReactionX je prenosiv i pristupačan način za proširenje vašeg treninga agilnosti i kognicije.

Kako možete brže podizati noge ili naučiti primetiti igrača u prostoru u trenu oka? Korišćenjem trening svijetala za reakciju unaprijedite svoje vještine na stazi ili terenu tako što ćete izazivati vaše vizuelne i atletske reakcije. Postavite rešetku sa našim svetlima, podesite program i krećite se od svetla do svetla, dodirujući ih dok idete. Vremenom će vam se noge brže kretati, vizuelne reakcije će se poboljšati, a ključne vještine će se usavršavati kroz ponavljanje.

Dodajte set ovih svijetala u teretanu, lokalni sportski klub, školsku garderobu za fizičko ili čak svoj vrt.

Pomoću jednostavne aplikacije možete konfigurisati:

  • Boje koje želite koristiti
  • Broj svijetala koje vam trebaju (od 1 do 12)
  • Zakašnjeli interval između svakog svijetla kada se ugasi
  • Brzinu po vašem izboru
  • Koliko igrača želite uključiti
  • Set svijetala se može montirati na zid, na pod ili na stub.

 

 

Dodatne informacije

Težina1 kg