NA AKCIJI!

Aerobik steper 2 nivoa

33.50 KM bez PDV-a

  • Steper podesivi na 2 visine, 10 & 15cm.
  • 68 x 28cm
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Neklizajući dizajn osigurava sigurnost – Površina platforme za steper ima uzorke dijamantskih žljebova, koji su neklizajući i neljepljivi, pružaju bolje prianjanje i apsorbiraju udare kako bi se izbjeglo klizanje. Osim toga, četiri neklizajuće noge na dnu osiguravaju stabilnost platforme i štite vaš pod od ogrebotina.

2 nivoa podesive visine – Opremljen sa dva uspona, možete lako podesiti visinu našeg stepera za vježbanje između 10cm i 15cm.

Pomaže u jačanju treninga, sagorijevanju više kalorija i podstiče vas na nove visine fitnessa. A njegova instalacija i demontaža je vrlo jednostavna, štedeći vam vrijeme i trud.
Čvrst i izdržljiv materijal – Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, naš aerobni steper je otporan na habanje i izdržljiv te je pouzdan alat za fitnes. Sa svojom čvrstom konstrukcijom i jakim kapacitetom nosivosti, može izdržati težinu do 250 kg, tako da možete sigurno vježbati na njoj.
Raznovrsna upotreba za fitnes – Naša aerobna step platforma može vam pomoći da izgradite izdržljivost, pojačate intenzitet vježbanja, izgubite težinu i poboljšate kardiovaskularnu kondiciju. Štoviše, korištenjem za aerobne vježbe, naizmjenične iskorake, sklekove i trbušnjake ojačat ćete mišiće ruku, prsa, leđa i nogu. Pogodan je za ljude svih uzrasta i nivoa kondicije.
Lako za nošenje i skladištenje – Kompaktan i lagan dizajn olakšava nošenje, tako da ne samo da možete svakodnevno vježbati kod kuće, već ga možete nositi i u uredu ili teretani. Podnožja se mogu pohraniti ispod platforme, smanjujući otisak i olakšavajući odlaganje u kutu prostorije.

Dodatne informacije

Težina2.7 kg
Model

4Life Fitness

Profesionalna ili kućna

Kućna oprema, Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Rekviziti