NA AKCIJI!

DHZ Calf Y

Original price was: 3,999.00 KM.Current price is: 2,999.00 KM. bez PDV-a

Discovery-R serija teleta je dizajnirana da efikasno cilja na gastrocnemius i grupe mišića teladi.Pruža slobodu i fokus treninga sa slobodnim utezima dok isporučuje precizno opterećenje bez opterećenja kičme.Široka ploča za stopala omogućava da se trening korisnika razlikuje u zavisnosti od položaja stopala.

Dostupno za povrat

Categories: , Tag:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Calf je dizajniran da efikasno cilja na gastrocnemius i grupe mišića teladi.Pruža slobodu i fokus treninga sa slobodnim utezima dok isporučuje precizno opterećenje bez opterećenja kičme.Široka ploča za stopala omogućava da se trening korisnika razlikuje u zavisnosti od položaja stopala.

 

Platforma za stopala
●Široka platforma za stopala omogućava korisnicima da bolje prilagode položaj stopala, istovremeno osiguravajući korisnikovo maksimalno angažovanje mišića i pokretljivost zglobova.

Lako za pokretanje
●Prilagođava se vježbačima različite visine kako bi se brzo prilagodili udobnom položaju i počeli s treningom.

Odlična putanja
●Iskoristite prirodnu putanju kretanja koja najbolje odgovara grupi mišića potkoljenice, štiteći zglobove i kralježnicu uz maksimalan rast mišića.

 

The Discovery-R serija dostupan je u novoj boji, koja u kombinaciji sa zaobljenim krakovima korisnicima nudi više opcija za opremu s pločama.Nasljeđujući odličnu biomehaniku Discovery Series i mnogo ergonomski optimiziranih detalja, prirodni luk pokreta pruža osjećaj slobodne težine.Kvalitetna oprema i pristupačne cijene su uvijek bile ono što jeDHZ Fitnessteži

Dodatne informacije

Težina150 kg
Dimenzije112 × 171 × 117 cm
Model

PLATE LOADED

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Strength