NA AKCIJI!

DHZ Leg press Y

Original price was: 5,450.00 KM.Current price is: 4,087.50 KM. bez PDV-a

Potisak za noge Discovery-R serije dizajniran je da replicira pokret ekstenzije nogu u zatvorenom kinetičkom lancu, što je vrlo efikasno za aktivaciju i trening kvadricepsa, tetive koljena i gluteusa.Široka platforma stopala omogućava korisnicima da mijenjaju trening u skladu sa položajem stopala.Rukohvati pružaju stabilnost tokom vježbanja i također su start-stop prekidač za trening.

Dostupno za povrat

Categories: , Tag:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Leg Press je dizajniran da ponovi pokret ekstenzije nogu u zatvorenom kinetičkom lancu, što je vrlo efikasno za aktivaciju i trening kvadricepsa, tetive koljena i gluteusa.Široka platforma stopala omogućava korisnicima da mijenjaju trening u skladu sa položajem stopala.Rukohvati pružaju stabilnost tokom vježbanja i također su start-stop prekidač za trening.

 

Odlična distribucija otpornosti
●Putanja rotacije ploče za utege pruža odličnu distribuciju otpora koja se povećava s punim ispružanjem noge.

Velika ploča za stopala
●Ogromna stopala osiguravaju adekvatan domet treninga, a sistem povezivanja optimizira ugao stopala za udobnost skočnog zgloba u cijelom rasponu treninga.

Uni-Lateralni trening
●Centralna ploča za stopalo omogućava korisniku da udobno pozicionira neiskorištenu nogu dok trenira samo jednu nogu bez ugrožavanja putanje treninga.

Dodatne informacije

Težina215 kg
Dimenzije178 × 206 × 152.5 cm
Model

PLATE LOADED

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Strength