NA AKCIJI!

Diadora traka za trčanje Exess 4.8

Original price was: 1,665.67 KM.Current price is: 1,332.53 KM. bez PDV-a

Diadora Ekess 4.8 je traka za trčanje sposobna da zadovolji potrebe porodice uprkos svojoj maloj veličini. Njegova mogućnost ponovnog zatvaranja i transportni točkovi olakšavaju postavljanje čak i u malim prostorima. Diadora Ekcess 4.8 je traka za trčanje modernog dizajna, pogodna za cijelu porodicu: od početnika do najuvježbanije osobe.

Sa konzole je moguće upravljati bilo kojom vrstom komandi, pokrenuti bilo koji program obuke i pregledati sve informacije o radu preko LCD ekrana sa pozadinskim osvetljenjem. Brzina i nagib se takođe mogu pogodno podesiti sa rukohvata.

Sistem amortizacije, koji se sastoji od 4 dupla elastomera, garantuje zaštitu zglobova čak i tokom najintenzivnijih trka. Ima dobar motor od 2 konjske snage koji daje mogućnost pokretanja aktivnosti do 16 km/h, stoga je odličan i za hodanje i za trčanje.

SKU: 3331.34 Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Diadora Ekcess 4.8 je traka za trčanje modernog dizajna, pogodna za cijelu porodicu: od početnika do najuvježbanije osobe.

Ima dobar motor od 2 konjske snage koji daje mogućnost pokretanja aktivnosti do 16 km/h, stoga je odličan i za hodanje i za trčanje.

Radna površina ovog modela je 45 k 130 cm; gornji dio je opremljen sistemom jastuka koji se sastoji od 4 dvospratna elastomera: ovaj tepih je stoga pogodan i za ljude visokog rasta ili velike građe do 120 kg; daje vam veću sigurnost uz očuvanje zglobova, manje udara i bolje stanje.

Diadora Ekcess 4.8 ima električni nagib za dostizanje nagiba do 12%, čime simulira prelepe brdske šetnje i još više koristi ne samo mišiće kvadricepsa već i tetive i zadnjicu.

Ova traka za trčanje ima veoma intuitivnu konzolu najnovije generacije sa raznim prednostima.

Prije svega, režim brzog izbora brzine i nagiba je pozicioniran i na samoj konzoli i na rukohvatima; zatim postoji mogućnost da se sa LCD ekrana sa pozadinskim osvjetljenjem nadgleda brzina, nagib, vreme treninga, pređena udaljenost, procjena sagorelih kalorija, kao i otkucaji srca tokom treninga zahvaljujući udobnim senzorima koji se drže u ruci ( takođe na rukohvatima).

Diadora Ekcess 4.8 vam omogućava da trenirate sa 31 programom obuke koji su strukturirani na sledeći način: 3 mete, 25 za kombinacije brzine i nagiba, 3 prilagodljiva korisnička programa, kao i dodatni program za detekciju masne mase.

Zahvaljujući integrisanom Bluetooth-u možete da iskoristite prednosti Fitness App Fitshov koji se lako preuzima na svoje uređaje: imaćete na raspolaganju mnogo više virtuelnih ruta.

Diadora Ekcess 4.8 dolazi sa praktičnom podrškom za tablet pozicioniran na konzoli i fantastičnim zvučnicima da biste mogli da slušate svoju omiljenu listu jpesama tokom treninga.

Ova električna prostirka će biti laka za upotrebu u svakom uglu kuće zahvaljujući transportnim točkovima i mogućnosti preklapanja, što ga čini alatom za uštedu prostora: proizvod za teretanu za vaš najbolji kućni fitnes.

Težina Volumen Kurir85
BrandDiadora
Veličina trkaće površine45 x 130 cm
Veličina trake za trčanje42 x 130 cm
Debljina trake za trčanje1,6 mm
Snaga motora2 Hp
Puna brzina16 km/h
Nagib ravnine trčanjaelektrični 12%
Veličina LCD-aLCD sa pozadinskim osvJetljenjem 6 x 11 cm
Ručna detekcija srcada
Podrška za tableteda
Programi obuke31
Programi brzine i nagiba25
Ciljni programi3
Korisnički programi3
Aplikacija za fitnes treningFitshow
Bluetooth vezada
Program za detekciju masne maseda
Prečice za brzinu na računaruda
Dugmad za brzu brzinu na rukohvatuda
Tasteri za brzo naginjanje na računaruda
Tasteri za brzo naginjanje na rukohvatuda
Zvučnici mp3da
Maksimalna težina korisnika120 Kg
Unaprijed sastavljenda
Sklapanje koje štedi prostorda
Električno zatvaranjeda
Podložena površina za trčanje4 dvospratna elastomera
Transportni točkovida
Otvorena veličina150 x 125 x 68 cm
Zatvorena veličina83 x 68 x 137 cm
Dimenzije pakovanja169 x 76,5 x 32 cm
Bruto težina57 Kg
Neto težina50 Kg
Evropski sertifikatiCE – RoHS – Direktiva o mašinama EN-957/6
GarancijaVijek trajanja okvira, 2 godine za ostale dijelove

Dodatne informacije

Težina50 kg
Dimenzije150 × 125 × 68 cm
Model

Diadora

Profesionalna ili kućna

Kućna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Cardio