NA AKCIJI!

Escape Fitness Vinyl tegovi (par)

47.40 KM71.40 KM bez PDV-a

TOUGH, DURABLE AND STYLISH

Ove ručne utege su idealne za početnike u studiju, sa udobnim rukohvatom i jarkim, privlačnim bojama, dolaze u paru (2 komada).

Međutim, za one iskusne grupe X, težine od 3 kg do 5 kg znače da se svi ljubitelji grupnih treninga mogu uključiti.

SKU: N/A Categories: ,
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Escape Fitness Vinyl Ručni utezi (par)
Podignite svoju kondiciju na viši nivo uz Escape Fitness Vinyl Handweights (par). Dostupni u rasponu težine od 3 do 5 kg, ovi utezi od lijevanog željeza protiv prevrtanja dodaju savršenu pumpu svakoj rutini, bilo da želite izgubiti težinu ili dobiti mišiće.

Šta je uključeno?
1 x par bučica
Ove vinil bučice su dostupne u rasponu težina od 3 kg do 5 kg; molimo odaberite željenu težinu iz padajućeg menija na vrhu stranice.

Ko može ostvariti dobitke sa Escape Fitness ručnim utezima?
Dovoljno lagane za razne fitnes ciljeve, ali dovoljno teške da vam daju ozbiljnu pumpu, Escape Fitness ručni utezi su savršen izbor za svakoga tko želi maksimizirati svoje dobitke, uključujući i one koji treniraju u:

Pilates: Ako uživate u vježbanju uz pilates program, Vinyl Handweights su savršena dopuna vašoj rutini. Dodajte malo težine svom krugu i osjetite opekotine.
Kardio: Mnogi ljudi povezuju bučice sa povećanjem mišića, a ne sa kardiovaskularnim vežbama, ali postoji čitav niz vežbi koje možete da uradite sa Vinyl Handweights-a koje će vam pomoći da sagorete kalorije i ojačate se.
Snaga: Izgradite snagu i snagu uz Studio Handweights s nizom utega koje možete izabrati. Postepeno povećavajte radno opterećenje kako biste s vremenom izgradili mišiće.

Dodatne informacije

TežinaN/A
Profesionalna ili kućna

Kućna oprema, Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Težina bučice

3kg, 4kg, 5kg

Tip opreme

Rekviziti