NA AKCIJI!

Escape Medicinske Lopte

14.35 KM51.71 KM bez PDV-a

Ako želite svoj trening dopuniti uzbudljivim novim dijelom opreme, isprobajte naše Escape Fitness Total Grip Medicine lopte (1 kg – 4 kg). Odlične za čučnjeve, bacanja sa utezima i još mnogo toga, Total Grip Medicine Balls koriste teksturiranu završnu obradu za čvrst hvat, omogućavajući svakome da izvede niz osnovnih vježbi za trening.

Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

-Odaberite težinu od 1 kg do 4 kg kako biste prilagodili svoj trening
-Beskrajne mogućnosti vježbanja – korisnici mogu uhvatiti loptu na razne načine
-Šupljina unutrašnjost znači da naše lopte mogu biti ispuštene i odbijene od zidova bez straha od izobličenja
– Teksturirana gumena površina sa udubljenjem nudi bolje prianjanje

Ko može ostvariti dobitke s Escape Fitness Total Grip medicinskim loptama?

–Oporavak: Idealno za pomoć u rješavanju povreda, vratit će vas u formu, a zatim u još bolje stanje. Medicinske loptice mogu se integrirati u širok raspon vježbi koje odgovaraju vašem oporavku, uključujući i mišiće koji bi inače ostali netaknuti.

–Snaga: Za razliku od bučica koje se samo podižu i spuštaju, medicinske lopte se fokusiraju na fleksibilnost i kretanje vašeg tijela kako bi se uključilo što više mišića, kondicionirajući vaše tijelo na način na koji ravno podizanje ne može.

– Vježba s više oblika: postoje beskrajni načini da koristite svoju medicinsku loptu čak i bez drastične promjene uobičajene rutine, sjedi s medicinalnom loptom može koristiti više od desetak mišića nego ako se radi bez.

–Novi način vježbanja: Medicinske lopte su jedinstvene po tome što su jedan od rijetkih komada opreme za teretanu koji je dizajniran da napusti vaše ruke, a samo to je dovoljno da vašem tijelu pruži potpuno novi način da ostane zdrav. Kako se većina ozljeda događa na kraju pokreta, ovaj pokret bacanja i otpuštanja pomaže u sprječavanju ozljeda na način na koji bučice ne mogu.

Dodatne informacije

TežinaN/A
Profesionalna ili kućna

Kućna oprema, Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Težina lopte

1kg, 3kg, 4kg

Tip opreme

Rekviziti