Life Fitness 95 Elevation traka za trčanje

4,000.00 KM bez PDV-a

Težina – 180 kg

Dimenzije – 207,00cm x 93,00cm x 178,00cm

Maksimalna težina korisnika (kg) – 190

Min./Maks. nagib (%) – 0-15

Min/Max brzina (km/h) – 0,8-23

Unaprijed postavljeni programi – 14

2 na stanju

Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Life Fitness Elevation Series Achieve Treadmill

Ako tražite gotovo neuništivu traku za trčanje i niste zainteresirani za povezane/internetske značajke, onda zaista ne postoji bolja NOVA komercijalna traka za trčanje po ovoj cijeni. Ove trake za trčanje dolaze s dvogodišnjim jamstvom koje podržava Life Fitness.

Asortiman traka za trčanje 95T je mjesto gdje se susreću stil i sadržaj. Sofisticirani dizajn koji izdvaja vaš objekt i pruža motiviranim korisnicima puni skup značajki. Utjelovljuje našu potpunu predanost stvaranju iznimne opreme za vježbanje koja ne samo da uzbuđuje, već i nadahnjuje korisnika. Sve o traci za trčanje 95T u rasponu od DX3 Belt and Deck sustava, Flexdeck tehnologije, do sofisticiranog dizajna i otvorenih vidnih linija do Zone aktivnosti koja stavlja najčešće korištene kontrole na dohvat ruke korisnika. Traka za trčanje 95T dizajnirana je za pružanje vrhunskog kardio iskustva.

Traka za trčanje Life Fitness 95T Achieve dobro je opremljena svojim DX 3™ pojasom i sustavom palube, ovaj revolucionarni sustav kombinira pojas s mazivom, što znači da je potrebno vrlo malo održavanja.

Napredni sustav praćenja pojasa i njihov patentirani Flex Deck™ sustav amortizacije udaraca nudi vrhunsku izdržljivost i udobnost.

Osam nevjerojatno izdržljivih Life spring™ amortizera pružaju glatku amortizaciju po cijeloj palubi, bez obzira na težinu korisnika ili korak u trčanju i smanjuju udarce do 30%.

Ovu traku za trčanje pokreće motor od 4,0 KS i ima najveću brzinu od 23 km/h te ima nagibe do 15%. Konzola je LED zaslon i daje opcije povratnih informacija od brzine, nagiba, otkucaja srca do potrošenih kalorija po satu.

Dodatne informacije

Težina180 kg
Model

Life Fitness

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Polovno

Tip opreme

Cardio