NA AKCIJI!

LuxSpa Jacuzzi Comfort Ferrmo

Original price was: 1,623.93 KM.Current price is: 1,217.95 KM. bez PDV-a

Novi FERMO odlikuje se blistavim uzorkom riblje kosti i briljantnom bijelom unutrašnjosti. Ovaj komad izgleda fantastično na otvorenom sa svojim prirodnim bojama i dizajnom. Sadrži 164 mlaznice zraka s dodatnim područjima za masažu mjehurića za ciljanje ramena i leđa.

SKU: 50415 Category:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Uživajte u luksuzu vašeg vlastitog spa centra s našim Comfort Fermmo jacuzzijem. Ovaj model nudi prostrani dizajn koji omogućuje istovremeno uživanje za do 4 osobe. S iznimno moćnom 2200 W PTC grijačem i mnogim hidromasažnim mlaznicama, Comfort Fermmo osigurava potpuno opuštajuće iskustvo i trenutke relaksacije. Novi FERMO ima atraktivan riblja kost uzorak i sjajni bijeli enterijer.

Funkcija mjehurića zraka koja se aktivira pomoću jednostavnog pritiska na gumb, omogućava dodatnu masažu i čini da se voda u bazenu osjeća još ugrijanije. Sa 164 vazdušnih mlaznica i dodatnim oblastima za masažu mjehurićima koji ciljaju vaše ramena i leđa. Zahvaljujući OLED zaslonu osjetljivom na dodir i našoj aplikaciji MSpa, možete jednostavno prilagoditi postavke temperature i intenziteta masaže po vašim željama.

Također uživajte u zabavnom ambijentu zahvaljujući LED svjetlima koja se nalaze na donjem dijelu spa centra. Odaberite svoju omiljenu boju i prilagodite atmosferu za večernje opuštanje. Comfort Fermmo dolazi s praktičnom torbom za prijenos i jednostavno se montira, što ga čini idealnim izborom za vaš vrt ili terasu.

Karakteristike:

Mjehurići backup

Naš Bubble Backup sistem direktno cilja na dva najčešća problema koja uzrokuju nelagodu. Uživajte u masaži mehurićima za ramena i leđa postavljajući se ispred praktičnih panela na bilo kojoj strani kontrolne kutije. Mjehurici direktno dolaze u kontakt sa kožom umesto da se raspršuju u vodi za snažnije iskustvo masaže. Brzo punjenje

COMFORT koristi jednostavno crijevo za punjenje jacuzzija. Koristeći našu ugrađenu kontrolnu kutiju, nije potrebno mučiti se sa nepotrebno složenim konektorima. Samo povežite crijevo i pritisnite dugme za mjehuriće da biste vidjeli kako vaš jacuzzi raste.

MDC ™ sistem

MSpa Direktna Strujna Kontrola sistema, koji se sastoji od novo dizajnirane DC pumpe, specijalizovane lopatice i cijevi za protok vode.

Jači protok vode: Brzina cirkulacije vode povećana je na 1800 litara po satu, što je 36% bolje nego pre. Troši čak manje energije od pumpe prethodne generacije za 30%. Sigurnije za upotrebu: Sa novom TURBOFAN konstrukcijom, strani objekti će brzo proći kroz lopaticu. Duži vijek trajanja: Super izdržljivi X-prsten garantuje 10, 000 sati neprekidnog rada.

Kapacitet: 4 osobe