Multi-Functional Smith machine

5,500.00 KM bez PDV-a

Težina intengrisanog opterećenja: 100kgx2

Veličina mašine (L*W*H)mm:1750*2100*2320mm

Veličina pakovanja (L*W*H)mm:2200*500*350mm

N.W./G.W.:344/400KG

Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Karakteristike:

ALL-IN-ONE WORKOUT STATION: Ovaj kompletan sistem treninga ima inovativnu strukturu koja kombinuje stanice za ruke i noge za jačanje različitih mišićnih grupa i izvođenje sveobuhvatnih treninga, ograničavajući potrebu za prebacivanjem između opreme u teretani.

POTPUNO ČELIČNA KONSTRUKCIJA: Ova laka komercijalna oprema izrađena je od čeličnog okvira za teške uvjete rada ojačanog izdržljivom praškastom završnom obradom. Koristi čvrsti kabl sa zateznom čvrstoćom od 2000 lb – 450kg koji garantovano može izdržati intenzivnu dugotrajnu upotrebu.

OLYMPIC FREE WATE RACK: Uključite se u intenzivno dizanje tegova ili trening snage u udobnosti svog doma! Omogućite vam da organizirate utege na mašini radi lakšeg pristupa. (Uključeno 100 kg utega pozadi, ali ne uključuje ploču za utege)

GLAVNA FUNKCIJA: Savršeno za razne funkcije i vježbe kao što su Smith duboki čučanj, Smithovo mrtvo dizanje, vježba sa slobodnim utezima, potisak sa nagnutim grudima, potisak sa ravnim grudima, nagib s utezima, čučanj za potisak, jutarnja vježba, ekstenzija tricepsa, savijanje ruku, čučanj sa sajlom ,Wood Chopper, Hip Abduction, Pulley Triceps Extension, Seed Row, naizmjenični pritisak na prsa, Chest Fly i još mnogo toga!

Dodatne informacije

Težina400 kg
Boja

crna

Model

4Life Fitness

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Strength

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Multi-Functional Smith machine”