NA AKCIJI!

DHZ Leg curl Y

Original price was: 3,999.00 KM.Current price is: 2,999.00 KM. bez PDV-a

Discovery-R serija stajaćih nogu replicira isti obrazac mišića kao i savijanje nogu, a uz ergonomski dizajniranu podršku, korisnici mogu udobno i efikasno trenirati tetive koljena.Podesive stopice omogućavaju korisnicima različitih veličina da budu u ispravnom položaju za trening, a široki jastučići i rukohvati omogućavaju lako prebacivanje između treninga lijeve i desne noge.

Dostupno za povrat

Categories: , Tag:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Savijanje nogu u stojećem replicira isti obrazac mišića kao i savijanje nogu, a uz ergonomski dizajniranu podršku, korisnici mogu udobno i efikasno trenirati tetive koljena.Podesive stopice omogućavaju korisnicima različitih veličina da budu u ispravnom položaju za trening, a široki jastučići i rukohvati omogućavaju lako prebacivanje između treninga lijeve i desne noge.

 

Optimizirana ergonomija
●Kukovi vježbača su blago ispruženi, u najboljem položaju da aktiviraju tetive koljena.Multi-grip ručka osigurava dobar položaj ravnoteže za vježbača.

Exercise Variety
●Široki jastučić osigurava uravnoteženu podršku i ugodno iskustvo treninga bez obzira na to da li vježbač trenira lijevu ili desnu nogu.

Easy Adjustment
●Energo-pomoćne stope se lako podešavaju što nudi udobnije iskustvo za vježbače svih veličina.

Dodatne informacije

Težina125 kg
Dimenzije123 × 104 × 130 cm
Model

PLATE LOADED

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Strength