NA AKCIJI!

DHZ Seated dip Y

Original price was: 3,999.00 KM.Current price is: 2,999.00 KM. bez PDV-a

Discovery-R serija za sjedenje je dizajnirana da u potpunosti aktivira tricepse i prsne mišiće, pružajući optimalnu distribuciju opterećenja na osnovu odlične putanje pokreta.Ruke koje se samostalno kreću jamče uravnoteženo povećanje snage i omogućavaju korisniku da samostalno trenira.Optimalni obrtni moment je uvek obezbeđen korisniku tokom treninga.

Dostupno za povrat

Categories: , Tag:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Seated Dip je dizajniran da u potpunosti aktivira tricepse i prsne mišiće, pružajući optimalnu distribuciju opterećenja na osnovu odlične putanje pokreta.Ruke koje se samostalno kreću jamče uravnoteženo povećanje snage i omogućavaju korisniku da samostalno trenira.Optimalni obrtni moment je uvek obezbeđen korisniku tokom treninga.

 

Jednostavan za korištenje
●Otvoreni dizajn olakšava vježbačima ulazak ili izlazak iz opreme, a sjedalo s električnim pogonom omogućava jednostavno podešavanje za udobnost i stabilnost pri treningu.

More Balanced
●Samostalno kretanje ruku omogućava uravnoteženiji trening mišića i omogućava vježbaču jednostrani trening.

Nice Grip
●Odličan dizajn ručke pomaže u ravnomjernoj raspodjeli tereta, čineći pokret push-pull udobnijim i učinkovitijim.Površinska tekstura rukohvata poboljšava prianjanje, sprečava bočno klizanje i označava ispravan položaj ruke.

 

Dodatne informacije

Težina125 kg
Dimenzije125 × 125 × 117 cm
Model

PLATE LOADED

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Strength