NA AKCIJI!

DHZ Leg extension Y

Original price was: 3,999.00 KM.Current price is: 2,999.00 KM. bez PDV-a

Ekstenzija nogu serije Discovery-R je dizajnirana da iskoristi putanju pokreta izolacijom i potpunim angažovanjem kvadricepsa.Čisto mehanička struktura prijenosa osigurava precizan prijenos težine tereta, a ergonomski optimizirano sjedište i jastučići za potkolenice osiguravaju udobnost treninga.

Dostupno za povrat

Categories: , Tag:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Ekstenzija nogu je dizajnirana da iskoristi putanju pokreta izolacijom i potpunim angažovanjem kvadricepsa.Čisto mehanička struktura prijenosa osigurava precizan prijenos težine tereta, a ergonomski optimizirano sjedište i jastučići za potkolenice osiguravaju udobnost treninga.

 

Comfort Guaranteed
●Tibijalni roler jastučići smanjuju pritisak na potkoljenicu i pružaju stabilnost i udobnost tokom vježbe na produžetku nogu.

Ergonomsko sjedište
●Iskoristite prednosti ergonomskog dizajna koji smanjuje pritisak na poplitealnu regiju vježbača, dok istovremeno sprječava bol u koljenu tokom vježbe na ekstenziju nogu.

Easy Adjustment
●Prilagodite se vježbačima različitih veličina, pružajući udobno iskustvo treninga, istovremeno osiguravajući optimalne performanse treninga.

Dodatne informacije

Težina125 kg
Dimenzije125 × 125 × 117 cm
Model

PLATE LOADED

Profesionalna ili kućna

Profesionalna oprema

Stanje

Novo

Tip opreme

Strength