NA AKCIJI!

LuxSpa Jacuzzi Monno

Original price was: 2,649.57 KM.Current price is: 2,517.10 KM. bez PDV-a

Naš MONO je savremeni san. Sa prekrasnim šampanjskim zlatnim akcentnim prugama koje svjetlucaju i blistaju na svjetlu, ovaj prekrasni spa centar nudi toplu i privlačnu atmosferu. Dizajn je bezvremenski i privlačan za rad ruku pod ruku s vašom postojećom estetikom doma.

SKU: 50413 Category:
Delivery and return
Delivery and return
Shipping Information
Shipping Information
Composition and care
Composition and care

Opis

Naš MONO je savremeni san. Sa predivnim zlatnim prugama naglašenim šampanjcem koje blistaju i sjaje u svjetlu, ovaj prekrasan spa pruža toplu i privlačnu atmosferu. Dizajn je besvremenski i privlačan te se savršeno uklapa u postojeću estetiku vašeg doma ili hotela.

Luksuzni Jacuzzi Monno iz LUXSPA kolekcije je savršeni izbor za ljude koji žele da se opuste i uživaju u privatnosti svog doma. Ovaj spa centar predstavlja idealnu kombinaciju dizajna, tehnologije i funkcionalnosti.

Sa 118 masažnih mlaznica, ovaj jacuzzi će vas odvesti u svet opuštanja i uživanja u masaži. Zahvaljujući PTC grijaču snage 2200W, temperatura vode se brzo i lako podešava po vašoj želji.

Monno takođe ima Wi-Fi i Bluetooth funkciju, koja vam omogućava da kontrolišete spa centar iz udobnosti svog kreveta ili sofe pomoću LUXSPA aplikacije. Kontrolišite sve funkcije, uključujući grejač, mlaznice, svetlosne efekte i muziku.

Spa centar Monno je takođe opremljen LED svijetlima, koja omogućavaju da se voda oboji u različite boje kako biste stvorili romantičnu atmosferu u vašem domu.

Ovaj jacuzzi se može koristiti u bilo kojem trenutku, zahvaljujući zaštitnom poklopcu koji štiti od vremenskih uslova na otvorenom. Sa kapacitetom do 6 osoba, Monno je idealan za druženje sa prijateljima i porodicom.

Uz Luksuzni Jacuzzi Monno, svaki dan će biti kao dan u spa centru, u udobnosti vašeg doma.

 

KARAKTERISTIKE:

MSPA aplikacija

Oprostite se od dana kada ste se morali pružiti preko spa centra ili još gore, morali napustiti svoje opuštajuće kupanje samo da biste promijenili neke postavke. Imajte potpunu kontrolu nad svojim MSpa-om u svakom trenutku prstom na ekranu. Uživajte u najlakšem rukovanju i upotrebljivosti kroz naš intuitivni korisnički interfejs. Jednostavno primajte savjete, obaveštenja i alarmne poruke na putu tako da uvijek budete u toku.

SVE U JEDNOJ KONTROLNOJ KUTIJI

Svi kontrolni elementi vašeg spa centra u jednoj praktičnoj kutiji! Lako upravljajte svojim spa centrom sa vašeg kontrolnog centra jednostavnog za korišćenje. Naša najnovija sve-u-jednom kontrolna kutija sada ima zaštitni poklopac koji štiti od grubih vremenskih uslova na otvorenom, poput direktnog sunčevog svijetla i ekstremnih vremenskih uslova. Kontrolišite sve funkcije, uključujući grijač, mlaznice, svjetlosne efekte i muziku.

  • 118 masažnih mlaznica
  • Wi-Fi
  • Bluetooth funkcija
  • LED svijetla
  • PTC grijaču snage 2200W, podešava se temperatura
  • Digitalni upravljač

 

Težina: 40kg

Brend: Lux Spa

Dodatne informacije

Težina40 kg